Conflicten komen steeds vaker voor in de zorg. Ze vragen om aandacht en duurzame oplossingen.

Bemiddeling en mediation in het sociaal domein richt zich allereerst op het horen van mensen. Of u nu cliƫnt bent of voor een organisatie werkt, u verdient het altijd om echt te worden gehoord.

Luisteren en samen met mensen naar duurzame oplossingen zoeken is mijn vak. Ik weet wat er speelt bij mensen omdat ik van dichtbij heb ervaren wat het betekent om zorg nodig te hebben. En ik weet door mijn werkervaring wat er in organisaties speelt. Daardoor kan ik bruggen slaan en beide partijen helpen met het vinden van de beste oplossing voor het dilemma.

Daarnaast sta ik gemeenten en stichtingen bij die uitvoering geven aan het sociaal domein. Dat doe ik niet alleen met bemiddeling en mediation, maar ook door langduriger trajecten aan te bieden waarmee de communicatievaardigheden verder worden ontwikkeld. Altijd gebaseerd op de praktijk en op het werk dat gedaan moet worden..

Neem vrijblijvend contact met mij op. U kunt mij bellen (06-13210566) een appje sturen of een mail: info@jacofbienkleve.nl

Graag tot ziens of horens!

Jacobien Kleve

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>