Wat is mediation?

Mediation is een manier om zelf, samen met de ander, een tegenstelling of conflict op te lossen. U gaat samen onder mijn begeleiding in gesprek. Daardoor komt u tot de best mogelijke oplossingen.

Wat kan mediation voor u betekenen?  

Verder kunnen met en na een conflict betekent dat je je eigen belangen weer boven tafel krijgt en ook die van de ander. Dat je zelf aan de oplossing voor je conflict werkt. Dat je die oplossing zelf de juiste vorm geeft. Afspraken worden helder geformuleerd. Overeenkomsten worden goed vastgelegd.

Een afspraak maken?

Neem contact met mij op: info@jacobienkleve.nl of bel 06-13210566. U bent van harte welkom. Een eerste gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

Eerst meer lezen over mediation en de registermediator? Kijk op www.mfnregister.nl.

Meer over mij als mediator: Ik ben ook Rechtbankmediator

Voor mediation kunnen we voor uw zaak toevoeging (subsidie) aanvragen. Mail (info@jacobienkleve.nl) of bel (06-13210566) mij voor meer informatie.

Kies voor kwaliteit

Ik ben MfN Register-mediator. Daarom gebruik in bij mijn mediations de MfN overeenkomst en krijgt u het reglement met de toelichting, en de gedragsregels. Ook reik ik u mijn privacy statement uit bij de stukken.
De overeenkomst vullen we samen in, voordat we aan de mediation beginnen. Hiermee wordt een deugdelijke basis gelegd voor een goede en betrouwbare mediation. U vindt de documenten door op de benaming te klikken.

Op alle overeenkomsten is het handelsregister van toepassing. Deze zijn onder mijn handelsnaam ” jacobienkleve, mediation & training” gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Zwolle.